מתכננים ארוחת צהריים, הנה משהו טעים שאפשר להכין בקלי קלות
מתכון טבעוני
וללא גלוטן
אטריות שעועית מוקפצות
מצרכים:
חבילת אטריות שעועית או איטריות אורז
חצי צרור כוסברה
3-4 כפות שמן שומשום
2-3 שיני שום קצוצות
בצל קצוץ דק
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
1 כף סוכר
מעט פלפל שחור
מי שאוהב חריף מעט שבבי צ'ילי
חצי כרוב ירוק חתוך דק
רוטב סויה אמיתי (או מי שרוצה ללא גלוטן רוטב סויה תמרי של חברת lima)
מיץ מחצי לימון
2-3 כפות שומשום
אופן הכנה :
בקערה שמים את אטריות השעועית עם מים רותחים מהקומקום לאחר 5 דקות מסננים.
בווק רותח מטגנים את הבצל עם השום והג'ינג'ר לאחר מכן מוסיפים את הכרוב
ומתבלים ומוסיפים שמן שומשום ואת רוטב הסויה מעבירים לווק את האטריות וסחוטים מעל מיץ לימון ומפזרים את הכוסברה הקצוצה ואת השומשום
בתאבון
תודה ללי ויסגרוס גוסלקר ששיתפה איתנו את המתכון הנפלא הזה.
הכנתי את זה היום לצהריים ואני רוצה להגיד שלא נשאר כלום בוואק!
ישר מהמחבת אל הצלחת:)
התחושה שאנשים ביקשו עוד מנה…פשוט מושלם:)
אהבתיאהבתי
איזה כיף לשמוע
בהחלט , מתכון מומלץ ביותר 😉
אהבתיאהבתי